web upravaJak jste si určitě všimli, web dostal novou podobu. Nové rozložení snad pomůže, aby byl celkově přehlednější a abychom vše, co se na něm objevuje, dokázali využívat.

Mimo aktualit lze na webu najít spoustu informací o pravidelných farních aktivitách. Tyto informace ale nejsou vždy aktuální a právě ohledně jejich aktualizace bychom se chtěli obrátit na každého, kdo by chtěl přispět.

Pokud se podílíte na nějaké farní aktivitě, zkontrujte, co se o ní na webu píše, a pokud to umíte nějak vylepšit, pošlete nám to na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Oceníme třeba i aktuálnější fotografie. Speciálně tato prosba pak směřuje ke členům různých společenství. Popisy jednotlivých společenství budeme ještě upravovat a budeme rádi, když nám s tím pomůžete. (Nepřehledné pořadí společenství na stránce je chyba, o které víme a na jejímž řešení pracujeme.) Snažíme se zachytit normální stav, tedy jak to bude po konci současných vládních opatření.

Zároveň vzniklo několik nových stránek, kterým zatím obsah úplně schází. Jejich seznam naleznete v Google dokumentu. Pokud byste měli chuť nějakou z nich napsat, připište se k ní. Každou pomoc oceníme.

Budeme rádi za kontsruktivní zpětnou vazbu. Pište, cokoli vás napadne. Zejména oceníme jakýkoli postřeh ohledně chybějícího či přebývajícího obsahu nebo uspořádání webu. Pište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..