Covidová doba těžce dopadá na bedra zdravotníků, jejich vyčerpání je za hranicemi možného. Rozhodli jsme se je spolu s farností Stodůlky a Barrandov alespoň symbolicky povzbudit.

Jak?

Každý můžeme připravit balíček dobrot pro zdravotníka ve Fakultní nemocnici Motol.

Co do balíčku?

o dárkové tašky dejte, prosíme z hygienických důvodů potraviny pouze balené, například čokoláda, sušenky, káva, juice, müsli, müsli tyčinky, proteinové tyčinky, oříšky, krekry, sušené ovoce, mandle v čokoládě, čokoládu, energetické nápoje, tuby s energetickými gely, instantní kávu, zrnkovou kávu, kávové shoty, ginger shoty, ale i krémy na suché ruce, cokoli, co udělá radost a bude k užitku, případně nějaký křesťanský symbol:

Domácí pečivo apod. bohužel darovat nelze!

DO BALÍČKU PŘIDEJTE PROSÍME POZDRAV SE SLOVY PODĚKOVÁNÍ, POVZBUZENÍ a případně obrázek světce, růženec, medailku Panny Marie, atd.

Kam?

Balíčky/dárkové tašky je možné donést do úterního večera na faru. Následně budou balíčky odvezeny do farnosti Stodůlky. Pokud se vám to časově nehodí, můžete balíčky dopravit i v jiné hodiny přímo do Komunitního centra svatého Prokopa, viz akce na webu farnosti https://farnoststodulky.cz/oznameni.php?oznameni=116.

Web

Kvůli evidenci, prosíme, odklikněte svůj balíček na tomto webu: https://cs.padlet.com/hanapohorala/wcyuv240chm1vdmr

Organizace

Za naši farnost akci koordinuje Marek Wollner 724 950 978.